3 results
Puna ne grup kundrejt punes individuale (44 responses)
I/e nderuar student/e i/e Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi", ju lutem kushtojini pak kohë plotësimit të këtij pyetsori mbi punen ne grup kundrejt asaj individuale pasi në këtë mënyre jeni duke dhënë kontributin tuaj në kërkimin shkencor të këtij institucioni. Ju garantojmë anonimat të plotë të informacionit tuaj si dhe ruajtje të konfidencialitetit. Informacionet e dhë...
Puna ne grup kundrejt punes individuale
Marredheniet e punonjesve me ambjentin e punes (47 responses)
Ky eshte nje pyetesor per njerezit ne pune. Jemi te interesuar ne lidhje me pikpamjen tuaj per punen tuaj dhe ambjentin e punes.Ju garantojme anonimat te plote te informacionit tuaj si dhe ruajtje te konfidencialitetit. Informacionet e mbledhura do te perdoren per nje rast studimor.  Faleminderit per kohen e kushtuar !
Marredheniet e punonjesve me ambjentin e punes
Youth Employment (62 responses) Youth Employment
We use cookies to deliver services on our site. If you continue to use our services, we assume that you are willing to receive the cookies on this site. AGREE